Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zene-club

2008.09.11

Mások vittek rossz utakra engem a mások bűne az én hibám! Nem volt semmi nagyra vágyás bennem, nem is lett volna soha talán! Tudom hogy most intőt érdemelnék ha osztályoznák az életem, De mindig kettőn áll a vásár, és az út elágazásnál, szívem megtévedett. Megértem ha akárki más, egy ilyen nagy hibát csinál, de kérdem hogy egy komoly tanár hogy lehet ilyen szamár

Ha én rózsa volnék:

Ha én rózsa volnék, nem csak egyszer élnék, Hanem mikor letép valaki, újra visszanőnék, Akkor lennék bolgod hogyha tüskés lennék és nem tépkedne senki soha le. 
Ha én Ajtó volnék: MIndig nyitva állnék, bárhol egész világ, bejöhetne rajtam, akkor lennék bolgod hogyha kiszögeznének, s nem csukódnák be soha! Ha én ablak volnék, jó nagy ablak volnék, hogy az egész világ, átlásshasson rajtam, Akkor lennék bolgod hogyha megmutatnák mindent,  s nem törne át senki!
Ha én utca volnék: mindig tiszta lennék, minden áldott este fényfürdőben fürdenék, és ha egyszer lánc kerékek mennek át rajtam, akkor alattam a föld is útra kelne,. 
Ha én zászló volnék, sohasem lobognék, Minden féle szélnek haragosa lennék, Akkor lennék bolgod hogyha kifesztítenének, s nem lennék játéka semmi-féle szélnek.

Csak ébressz fel a várpultnál ha álmodnék, a lányok is várnak ránk ma még, az ...... egy újjabb út még rendben légy, a jóbol a tulsok nem elég, az út 1450 messziről jöttem, ha ráérsz egyszer elmondom hogy volt a sorsom, már azt sem tudom hétfő jön vagy szombat vár, az én órám másik pusra jár, De úgy lesz megint minden ahogy régen volt. Az ördög ma újra elrabolt. Semmit sem változtunk, mért is kéne? Senkit sem bántottunk így megyünk az égbe. Forog a föld, s az évszakok, túl az álmokon végre itt itthon vagyok, ez ne az a Hold szebb mint máshol volt, de ha újra elmennék ugye hiányoznáék? Te eljöttél de nem kérem hogy vígasztalj, míg élek hát nincs itt semmi baj, és nem tudna rá szárnyathúzni száz angyal a vérem még mindig mást akar. Volt úgy hogy ébredtem, s nem láttam senkit, fájt is ha tévedtem de nem bántam meg semmit! Forog a föld......